Werkwijze

Significantius maakt vooraf heldere afspraken. 

Wanneer er een overeenkomst is aangegaan tussen U en Significantius, stelt Significantius een plan van aanpak op hoe Significantius denkt uw vraag te moeten beantwoorden. Dit plan van aanpak zal met u besproken worden. Met deze werkwijze krijgt de klant een kwalitatief goed onderbouwd antwoord op de gestelde vraag, zonder verassing achteraf, dat is zinvol! 

Significantius is geen urenfabriek. De ondernemer, een no nonsens persoon, wil toegevoegde waarde leveren aan de ondernemer die de vraag stelt. De grondgedachte is de helpende hand toesteken aan de ondernemer. U heeft altijd het persoonlijke contact met de ondernemer.

Significantius hanteert diverse vormen van vergoedingen. Zo kan het de ene keer wenselijk zijn dat er een vaste prijs wordt afgesproken en is het de andere keer wenselijk tegen een vooraf vastgesteld uurtarief te werken. Significantius bied u ook de mogelijkheid een abonnement af te sluiten wat aansluit op uw behoefte. U betaald dan een vaste vergoeding per maand en vervolgens een gereduceerd tarief per uur. 

Het gaat om u, niet om mij!

© Significantius BV 2023 - Website: Van Dongen Design

logo canvas

Significantius BV
Achter de Molen 7
5761 CJ Bakel

E: jan-paul@significantius.com